Политици, политолози, общественици и журналисти коментираха разпалено  (предложен за вицепремиер

...
Политици, политолози, общественици и журналисти коментираха разпалено  (предложен за вицепремиер
Коментари Харесай

Сутрешното интервю на Петър Илиев отприщи вълна от коментари |

Политици, политолози, общественици и публицисти разясниха разпалено  (предложен за вицепремиер и министър на вътрешните работи от ИТН) пред Нова ТВ. Събрахме някои от най-интересните отзиви.

" Подобно надменно държание от вицепремиера по сигурността припомня на държанието на едни хора, които с години се опитваме да свалим ", написаха във фейсбук от " Изправи се БГ "

Политологът  Евгений Дайнов дефинира изявлението като " злополука ".

" Така...

След утринната злополука с изявлението на Петър Илиев беше явно, че Има Такъв Народ ще би трябвало да влезнат в режим на ограничение на вредите. И - хоп! - следващия монолог на Трифонов.

Поантата е, несъмнено, че Демократична България и ИБГНИ са отговорни: " Не ми гледайте министрите, гледайте, че имаме единодушие по политиките и гласувайте, маскари, или ще се разправяме ".

Предателството на Има Такъв Народ към идеята на същинската смяна е извънредно и катастрофално; не знам занапред, какви ще са следствията, само че ще ни тежат в идващите години, не месеци.

Всъщност, знам най-малко едно нещо: на фона на Славчовците герберите стартират на доста хора да им стават симпатични ", написа Дайнов във Facebook.

Ивайло Мирчев от Демократична България също разяснява присъединяване на Петър Илиев в утринния блок. " Гледах Нова. Не, нищо няма да разясня, тъй като още се дръзвам. Но... " ПОДЧЕРТАВАМ - цялостно шес! "

P.S. Сега се сетих за нелепия опит да бъде наложена тезата, че " Христо Иванов е отговорен ". Ами не, не е. " ПОДЧЕРТАВАМ - не е! "

" Хората зад Петър Илиев ме впечатляват от ден на ден и повече, откакто самият Станислав Трифонов е заставен незабавно да забърсва публичното мнение след фамозното медийно присъединяване на несменяемия си претендент ", счита Георги Харизанов - шеф на Телевизия Европа.

" А да не бъде подкрепена пасмина от нарцистични психопати, шнорхели с несъществуващи австрийски дипломи и провинциални чобан-антиджендъри не е никакво изменничество. А само вероятен ход в полза на *суверена* ", прибавя той.

Журналистът Миролюба Бенатова определи участието на Илиев в Нова тв като " опит за изявление ". " Този човек е претендент за министър на вътрешните работи и силов вицепремиер. Тъй като опитът за изявление с Пламен Илиев ме раздруса като фен и експерт, апелирам, изгледайте го и споделете какво мислите след чутото и видяното ", пише Бенатова.

Коментар направи и журналистът от Свободна Европа Полина Паунова

Уважаеми сътрудници,

тъй като националните малките екрани са три, след днешното присъединяване на господин Петър Илиев по Нова, може ли да го поканите и в другите две. Аз по-хубаво нещо от дълго време не съм гледала, почтено ви споделям.

В друга обява Паунова написа: " Преди чакаха да ги гласоподава Народното събрание преди да се карат на медиите, да раздават квалификации и да викат в ефир. А отговорът: " Т`ва си е моа работа " е от малко малко допустим за домакински скандал, сред най-много четвъртокласник и майка му ".

Анна Цолова , публицист, също направи коментар. Тя написа, че не си спомня друго изявление, в което събеседникът да е употребявал толкоз пъти " Аз ".

Едва в този момент изгледах изявлението с проекто-вицепремиера Петър Илиев.

Нямам спомен да съм слушала (или вземала) тв изявление, в което събеседникът в студиото да употребява толкоз пъти местоимението АЗ. Така се изяснява елементарно и самосравнението с Картаген. (...) ПП. Петър Илиев не отговори съответно на нито един от въпросите. Въпросите за Барбадос (никой не приказва, че Барбадос е данъчен парадайс, а място, където е допустимо човек да има скрита и фасадна собственост) и за подозренията за плагиатство не престават да стоят, написа Цолова.

Георги Тошев също реагира на изявлението с Илиев - " Не съм в България …, само че изгледах изявлението на лицето, препоръчано за вътрешен министър!
……

По-страшното е, че това лице преподава в СУ!
Има студенти, преподава на бъдещи адвокати …
Позор! ", прибавя Тошев. 

Депутатът от Изправи се БГ! Ние идваме! Николай Хаджигенов написа във Facebook: " Гледаш това (WTF?) и внезапно tzv.tzv. ти се вижда търпим?
п.с. Понякога не е неприятно просто да замълчиш и да не разсееш всички подозрения?
Справка: Градуса в комисията ММ... "

Режисьорът Теодор Ушев пък дефинира Илиев като " безочлив, безсъвестен, нервен ":

" Не бях гледал бг тв от 7 месеца.
На посетители съм на място, където тв приемника работи нон-стоп.
Един човек, безочлив, нервен и безсъвестен, изпада в амок. Не стопира да се хвали, пяна му излиза от устата...
Бил претендент за вътрешен министър и вицепремиер.
Ех, народе...
#ОставкаМутри ".

В друга обява Ушев добавя: " Цунгцванг. Не може да се отхвърли, стратезите от Министерство на вътрешните работи Бизнес Център и Библиотекарския институт са доста положителни. Пак им се получи играта... Отляво И.диоти Т.ук Н.ахлуха, от другата Тиквоний, откъм гърба - Българска социалистическа партия. Добре бе, по какъв начин не се откри един " шахматист " в редиците на " прогресивните ", който да бъде толкоз ловък в политическата игра и инженеринга, както стратезите от ГРУ и Държавна сигурност? "

Рапърът Христо Петров - Ицо Хазарта , беше сбит, като написа " Няма подобен простак ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР